Smeertechnisch onderhoud

Smeertechnisch onderhoud begint bij het begin en dat is gecontroleerd,geconditioneerd en consequent smeren van uw machines.

Dit is een bedrijfsactiviteit welke direct invloed heeft op de beschikbaarheid van uw machinepark en/of productieproces

Wij hebben smeertechnisch onderhoud tot 1 onze kernactiviteiten gemaakt. En onze specialisten verrichten de werkzaamheden. Bedrijfssmeringen kennen natuurlijk een gestructureerde aanpak vanuit een vaststaand concept. Dat concept wordt echter gevoed door kennis en aanbevelingen van smeermiddelfabrikanten, machinebouwers en uiteraard uw gebruiksprofiel. En daardoor kent dat concept uiteraard ook z’n beperkingen. Wij smeden zo’n concept om tot een werkbaar en duidelijk smeerschema, dat de leidraad vormt van uw smeertechnisch onderhoud. Door onze productonafhankelijkheid garanderen wij absolute “best-practice”.

Een greep uit onze activiteiten:

Het volledig verzorgen van smeertechnisch onderhoud, Het opstellen van smeerschema’s en smeeropdrachten, Non-destructieve machine conditie bepaling, Inrichten van voorraadruimtes of het leveren van een standalone smeerunit LCU en inkoop en/of voorraadbeheersing

Afvoer van gebruikte producten en retourname emballage, Filter onderhoud, Opwerken olie middels by-pass filtratie, Overzetten, Inspecties en het verzorgen van internationale en/of on-site opleidingen

Jack Mevissen

Account Manager – Oil & Laboratory Specialist

Ook hebben wij op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring van de behoeftes bij onze klanten het totaal pakket van Non Destructief Onderzoek uitgewerkt. Het resultaat hiervan is dat wij niet alleen uw smeertechnisch onderhoud optimaal kunnen invullen, maar tevens in staat zijn om met onze Root Cause Analysis te komen tot pro-actief onderhoud.

Problemen met uw smeertechnisch onderhoud?

Onze specialisten helpen u graag met het opzetten van een best practice smeerprogramma.

Wij werken momenteel voor:

GermanEnglish