Over ons

Wij kunnen een compleet toestandsafhankelijk onderhoudsconcept opzetten, implementeren, uitvoeren en monitoren. Voor elk merk en elk systeem! Afhankelijk van uw wensen kunt u dit in eigen beheer uitvoeren of volledig aan onze vakmensen uitbesteden. Wij adviseren u volledig product onafhankelijk en begeleiden u bij het uitvoeren van conditiemetingen of het aanschaffen van off-/online meetsystemen. Uw bedrijfsdoelstellingen staan hierbij centraal!

Enige informatie over ons

Begin deze eeuw was er grote behoefte aan partners die voor bedrijven als het uwe alle zaken rondom het smeertechnisch onderhoud zouden kunnen regelen.

IJssel Predictive Maintenance beheerste dat als de beste en is in 2002 begonnen deze service en dit product aan klanten te bieden.

Ook hebben wij op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring van de behoeftes bij onze klanten het totaal pakket van Non Destructief Onderzoek uitgewerkt.

Het resultaat hiervan is dat wij niet alleen uw smeertechnisch onderhoud optimaal kunnen invullen, maar tevens in staat zijn om met onze Root Cause Analysis te komen tot pro-actief onderhoud.

IJssel Predictive Maintenance is volledig ISO 9001, VCA* en ISO 14001 gecertificeerd. Dus kwaliteit van onze dienstverlening is volledig gegarandeerd en bewezen.

Z

Industrie & Energie

Z

Duurzaamheid

Z

Solutions

U kunt ons zien als een bedrijf dat net als in de medische wetenschap en wellness faciliteiten goed zorg draagt voor uw installaties en daarnaast door gedegen onderzoek door specialisten kan komen tot een goede diagnose wat er verbetert kan worden. Niet reactief of met de noodzaak eerst een zgn. “kijkoperatie” te doen, maar pro-actief, zodat uw machines altijd in optimale conditie zullen functioneren.

Wij nemen graag al uw zorgen rondom het optimaal draaien van uw installaties over en bieden u oplossingen die leiden tot meetbare verbeteringen en optimalisatie.

En zoals al gezegd: Daarbij kunnen wij mensen leveren voor de uitvoering, maar ook uw eigen mensen begeleiden dan wel trainen.

Inmiddels hebben wij meer dan 74 enthousiaste medewerkers in  vaste dienst en zijn wij in meer dan 10 landen dagelijks actief.

Hierbij richten wij ons op alle marktsegmenten, met een speciale focus op  Industrie, Maritiem & Water, Duurzaamheid en Solutions.

Martin Blenkers

General manager

Naast ons vakgebied zijn wij continu op zoek naar mogelijke samenwerkingspartners, die een toegevoegde waarde kunnen bieden aan onze portfolio. Primair staat daarbij het onderling versterken in klantoplossingen.

Geheimhouding

IJssel Predictive Maintenance maakt voor alle digitale dataopslag (o.a. trillingsmeetdata, olie-analyse resultaten, rapportages, bedrijfsgegevens) gebruik van de diensten van het moderne Gyrocenter datacenter. Dit waarborgt dankzij continue monitoring en back-ups 24 uur per dag, 7 dagen per week, de veiligheid en integriteit van uw en onze data. Daarnaast is er ook altijd professionele ondersteuning in de vorm van service-engineers aanwezig en is de technische infrastructuur volledig redundant uitgelegd. Uiteraard hebben wij onszelf verplicht tot geheimhouding van alle informatie en gegevens ( zoals meetdata, tekeningen, technische specificaties en/of bedrijfsgegevens) van u, als klant. Alle informatie blijft eigendom van u en zal op geen enkele wijze verstrekt worden aan derden, tenzij anders afgesproken en schriftelijk vastgelegd. Dit geldt wederzijds en is ook van toepassing in het kader van de industriële en intellectuele eigendomsrechten van opgeleverde producten en uitgevoerde werkzaamheden.

Geïnteresseerd in het optimaliseren van uw machinepark?

Wij komen graag met u in contact om te kijken welke toegevoegde waarde IJssel Predictive Maintenance uw bedrijf kan leveren

Wij werken momenteel voor:

GermanEnglish