Industrie & Energie

Wij richten ons op alle takken van industrie waarbij roterende, reciproke en zelfs statische werktuigen of productiemiddelen aanwezig zijn.

Onze kernwoorden en uitgangspunten:

Martin Blenkers, General Manager IJssel Predictive Maintenance

Betrouwbaarheid, Beschikbaarheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, OEE, Reduceren van Onderhoudskosten, Duurzaam inkopen, Reduceren van Energieverbruik, Root Cause Analysis & Condition Based Maintenance.

Wij zijn als geen ander in staat om u binnen dit complexe marktsegment te helpen tot een meer proactieve werkwijze te komen.

Hierbij kunt u denken aan het in kaart brengen van het gehele smeertechnische onderhoud van voorraadbeheer, periodieke smeerrondes, locaties van smeerpunten tot het nemen van monsters en analyses daarvan. Maar ook de transitie van een correctief of preventief onderhoudsconcept naar een conditieafhankelijk onderhoudsconcept (Condition Based Maintenance) behoort tot onze core-business. Hierbij gebruiken wij technieken op basis van risicoanalyses (RCM, RBM, FMECA) beschikken onze mensen over de juiste en meest up-to-date vakkennis en werkervaring.

Martin Blenkers

General Manager

Om zomaar een voorbeeld te geven van wat wij op dit gebied voor klanten gedaan hebben: Binnen de food en chemisch industriële markt hebben wij voor een aantal gerenommeerde bedrijven de navolgende activiteiten uitgevoerd: het opzetten en uitvoeren van een volledig smeerprogramma, het realiseren van Lube Rooms cf. ISO 14001 en HACCP, het opzetten en uitvoeren van een volledig Condition Based Maintenance programma met Trillingsanalyse, Ultrasound analyse, Olieanalyse, Infrarood Thermografie, Motor Current Analyse en Root Cause Analysis

Onze merkonafhankelijke specialisten helpen u graag met:

E

CONDITION BASED MAINTENANCE

Onze gespecialiseerde en gecertificeerde service-engineers voeren alle mogelijke conditiemetingen uit

E

OLIEANALYSES

Verlaag uw productiekosten door een juiste inzet van onafhankelijk olie- en filteronderzoek.

E

SMEERTECHNISCH ONDERHOUD

Door onze productonafhankelijkheid garanderen wij absolute “best-practice”.

Geïnteresseerd in het optimaliseren van uw machinepark?

Wij komen graag met u in contact om te kijken welke toegevoegde waarde IJssel Predictive Maintenance uw bedrijf kan leveren

Wij werken momenteel voor:

GermanEnglish