Notice: get_currentuserinfo is verouderd sinds versie 4.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_get_current_user(). in /home/ijssel1/public_html/wp-includes/functions.php on line 3829

Een essentiƫle voorwaarde voor het verbeteren van productieprocessen is voorspelbaar onderhoud. IJssel Groep heeft hierin een belangrijke stap gezet door de overname van Oliveira pro-active maintenance in Druten. Specialist op het gebied van pro-actief, smeertechnisch en toestandsafhankelijk onderhoud. Daarmee voegt IJssel belangrijke kennis op het gebied van predictive maintenance toe en maakt zo de doorstart van een mooi bedrijf met ruim 60 medewerkers mogelijk.

Uitbreiding diensten IJssel Groep
IJssel is specialist in productieverbetering. Wij versterken de concurrentiepositie van bedrijven in de Nederlandse maak-, food- en procesindustrie door het efficiƫnt inrichten en onderhouden van productieomgevingen. Met de aankoop van Oliveira kunnen we onze klanten nu ook conditioned based- en predictive maintenance bieden. De dienstverlening naar de klanten van Oliveira is gegarandeerd.

Bijdrage aan concurrentiekracht
IJssel ziet de aankoop als een strategische aanvulling op de dienstverlening van haar organisatie. Met de kennis van Oliveira kunnen we een grote stap zetten op het gebied van predictive maintenance. Samen met de conceptuele en bedrijfskundige kennis van IJssel kunnen we onze klanten nog beter helpen hun concurrentiepositie te versterken.

Over IJssel Groep
Met circa 450 medewerkers op 8 locaties optimaliseert IJssel productieprocessen. Dat doen we door met onze kennis van theorie en praktijk, mensen en machines op de meest effectieve manier te laten samenwerken. We werken vanuit een grote verbondenheid met de Nederlandse maakindustrie, die in onze ogen onmisbaar is voor de Nederlandse economie. Met hoofd, handen en hart maken we onze belofte waar: blijvend de concurrentiekracht van productiebedrijven vergroten. IJssel Technologie werd twee keer genomineerd voor de FD Gazelle Award en is bekroond tot Best Managed Company 2015, een predicaat voor de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf.

GermanEnglish