Notice: get_currentuserinfo is verouderd sinds versie 4.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_get_current_user(). in /home/ijssel1/public_html/wp-includes/functions.php on line 3829

De Maintenance Antwerp Expo vindt plaats op 1 en 2 april 2015. Dit is dé vakbeurs voor industrieel onderhoud, shutdown technologie, Asset Management en productiebetrouwbaarheid. Tijdens de Expo zullen FUCHS en IJssel Predictive Maintenance de krachten bundelen en de laatste technologieën op het gebied van smeertechniek laten zien.

FUCHS LUBRICANTS BENELUX is in 1980 opgericht en is een van de marktleiders op het gebied van smeermiddelen. Voor FUCHS geldt dat ‘service’ niet enkel een woord is maar staat voor het aanbieden van een totaalpakket aan dienstverlening en smeermiddelen. Dit is waar IJssel Predictive Maintenance in beeld komt! Als internationale smeertechnisch onderhoudsspecialist vullen wij de bestaande diensten van FUCHS goed aan. Door gebruik te maken van elkaars expertise hoopt men het klantenportfolio verder uit te breiden en de bestaande klanten nóg beter van dienst te zijn.

FUCHS en IJssel Predictive Maintenance staan in Hal 4, standnummer 4103. Bezoek de stand en ontdek hoe u uw organisatie door inzet van smeertechnisch onderhoud naar een hoger niveau kunt tillen!

Adres: 
Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
BE-2020 Antwerpen
België

Openingstijden:

Woensdag 1 april 2015
10:00-20:00

Donderdag 2 april 2015
10:00-18:00

GermanEnglish