Duurzaamheid

IJssel Predictive Maintenance kan terugvallen op vele sterktes

om in de toekomst verder te groeien naar duurzame innovatie

Z

Diensten

IJssel Predictive Maintenance is in staat om hoge kwaliteit en herkenbare diensten te leveren. Dit is te danken is aan jarenlange ervaring en het onderscheidende, proactieve onderhoudsconcept

I

Innovatie

IJssel Predictive Maintenance is in staat om voortdurend innovatieve kansen te identificeren. In combinatie met een relatief korte time-to-market weten wij nieuwe omzet snel te realiseren.

Duurzame relaties

IJssel Predictive Maintenance stimuleert klantenbinding door middel van het aanbieden van een holistische/alomvattende set aan essentiële services aan onze zakenrelaties. Het gros van onze werknemers werkt voornamelijk op locatie waardoor wederzijds begrip en een sociale connectie gecreëerd worden.

Financiën

IJssel Predictive Maintenance heeft een sterke financiële positie en geniet een evenredige omzetgroei, hetgeen vooral voortvloeit uit de terugkerende klantaanvragen en positieve referenties van onze bestaande klanten aan potentiële klanten.

Sociale investeringen en educatie

In het kader van CSR is IJssel Predictive Maintenance betrokken bij een verscheidenheid aan sociale initiatieven en educatiegroei. Een substantieel deel van onze opbrengsten doneren wij aan sociale initiatieven. Sociale investeringen en betrokkenheid wordt bijvoorbeeld geuit door middel van samenwerking met de organisatie Winning Skills, sociale (sport) projecten en een programma gericht op het hergebruik van laptops

Bent u ook op zoek naar duurzame oplossingen?

Als innovatieve zakenpartner helpen wij u graag hierbij.

Wij werken momenteel voor:

GermanEnglish